نکاتی کاربردی و مفید برای والدین در مورد قطره آهن

قطره آهن

قطره آهن نکاتی کاربردی و مفید برای والدین در مورد قطره آهن

قطره آهن و نکاتی برای استفاده از آن

نکاتی کاربردی و مفید برای والدین در مورد قطره آهن:

۱-به کودک خود از سن ۶ ماهگی تا ۲ سالگی با نظر پزشک قطره آهن بدهید.

۲-برای جذب بهتر قطره را بین دو وعده شیردهی به کودک خود بدهید.

۳-قطره آهن به هیچ وجه دندان های کودک شما را پوسیده نمی کند. بلکه تمیز نکردن دندان های کودک توسط شما از زمان رویش اولین دندانهای شیری و نیز اجازه دادن به کودک در مصرف مکرر میان وعده های پوسیدگی زا در طول روز است که سبب خراب شدن دندان های کودک دلبندتان میگردد.لذا گناه خود را به گردن قطره آهن نیاندازید.

۴-قطره آهن ممکن است مقداری دندانها را سیاه نماید که اگر دندانها سالم باشد و فقط چند لکه سیاه بر روی آنها باشد،هیچ جای نگرانی نیست.

۵-برای جلوگیری از تغییر رنگ دندانها، قطره را با قاشق چایخوری یا قطره چکان در عقب دهان کودک بریزید،سپس کمی آب به اوبخورانید و بلافاصله دندانهای اورا با دستمال یا مسواک پاک کنید و در صورت استفاده از شیر خشک قطره را داخل شیر نریزید.

۶-میتوانید قطره را داخل یک قاشق آب میوه(آب پرتقال، آب نارنج، آّبلیمو، آّب سیب و …) حل کنید و آن را به کودک بدهید.این کار سه مزیت دارد:

۱)کودک طعم تلخ آهن را کمتر احساس میکنید.

۲)ویتامین C موجود درآب میوه جذب آهن را در معده افزایش میدهد

۳)تغییر رنگ دندان کودک کمتر میشود

۷-قطره را نباید هیچگاه به شیر اضافه نمود.

همچنین ببینید :  فيشور سيلنت چيست؟

۸-اگر از قطره یا شربت های حاوی سایر مکمل ها و مواد معدنی (مثل قطره مولتی ویتامین – آهن،قطره MIM یاشربت فروگلوبین) استفاده میکنید.معمولا نیاز به قطره آهن بصورت جداگانه وجودندارند.

۹-با خوردن قطره آهن، رنگ مدفوع کودک شما به طور طبیعی تیره میشود.

تغییر رنگ دندان ها در اثر مصرف قطره آهن :

تیره شدن رنگ دندان های کودک در اثر مصرف قطره‌ی آهن، یکی از مهمترین دلایلی است که باعث نگرانی والدین ومراجعه آنها به همراه کودکشان به مطب دندانپزشکی میشود.این تغییر رنگ بویژه درکودکانی شدیدتر است که دندان هایشان حداقل یکبار در روز با مسواک یا پارچه،توسط والدینشان تمیز نمیشود و همچنین در طول روز اجازه می یابند مکررا از میان وعده های پوسیدگی زا (مثل کیک، بیسکویت، شکلات، پفک و چیپس) استفاده کنند.

متاسفانه این باور غلط دربین والدین وجود دارد که قطره‌ی آهن است که منجر به خراب شدن دندانها میشود و به همین دلیل گاهی مصرف این عنصر حیاتی را توسط فرزند خود محدود مینمایند.

کپی برداری از مطالب وب سایت دکتر قدیمی ( متخصص دندانپزشکی کودکان در تهران ) تنها با ذکر منبع و درج لینک مجاز است.

دکتر قدیمی دندانپزشک کودک در تهران

نوشته شده توسط :

دسته :

مقالات

برچسب ها :

تاریخ : ۳ تیر ۱۳۹۷ ساعت : 10:45 ب.ظ

کلیه حقوق قالب برای دندانپزشک اطفال دکتر قدیمی محفوظ است | طراحی و سئو عصر اطلاعات